2017 | 20. december
Læserne siger, at Kaninerne er ved at være helt fulde, altså, at der ikke er mere plads, hvilket indforstået betyder, at de er færdigskrevet. Men er det sådan det forholder sig med en bog. At man udfylder nogle sider og så er den færdig?
2017 | 14. december
Kaninerne er snart på vej mod Mariager Fjord og Sønderjylland. Her er endnu en fin tilføjelse:

Så fik jeg klippe-klistret mine bidrag til #forfuldekaniner ind i det lille fine hæfte. ‘Solrosdjuret’ på billede 2 er tegnet af min morfar Svend Brandt-Møller. Det passede ligesom ind. #forfuldekaniner @erikscherzandersen #poesi #lyrik #cutups #dklitt #dikt #digt #svendbrandtmøller

Et opslag delt af Silja Henderson (@detlangsommeogdethudloese) den

2017 | 9. december
Kaninerne hygger sig virkelig blandt udstillingskataloger, noter og andre ting i bunker. Og pludselig er de alene hjemme, fordi de ikke er taget med ud og rejse. Og så er der bidrag som dette:

My contribution to the publication 'For fulde kaniner' by Forlaget Weltscherz #forfuldekaniner #privattryk #modifikationer #weltscherz #rabbits #bunniesunite

Et opslag delt af Lærke Posselt (@laerkeposselt) den

2017 | 5. december
Thorbjørn Aksel Nielsen har anmeldt For Fulde Kaniner i det norske tidsskrift Prosopopeia. Han skriver blandt andet:
"Pointen med denne bog er, som tidligere nævnt, ikke læseoplevelsen i almindelig forstand. Det er ikke meningen at man skal sætte sig ned og læse i et forsøg på at forstå, men derimod forsøge at se potentielle betydninger man kan tilføje eller trække fra. Teksten vil ikke spørges «hvad betyder det her?» men i stedet «hvordan kan man digte videre på det her?»" ... "Derfor virker For Fulde Kaniner som en afdigitalisering af det digitale."
2017 | 10. september
Sendt afsted for fulde kaniner
2017 | 22. juli
Øj, Sverige har de bedste skriveborde kaniner kan forestille sig. De har ligget længe hos den samme og fortalt (de samme) historier igen og igen. Men nu skulle de snart være på vej videre til Norge.
2017 | 2. juli
Kaninerne har moret sig ganske illustrativt og over flere sider et sted uden for Silkeborg. Nu er det snart tid til at se København igen.
2017 | 24. april
Nyt eksemplar er sendt med posten. Må den besøge mange gode læsere - det er bare med at skrive sig op til at modtage den.

En kanin forsvandt i en boblekuvert i PostNords store underskud, nu er et nyt eksemplar på vej #forfuldekaniner #weltscherz

Et opslag delt af Erik Scherz Andersen (@erikscherzandersen) den

2017 | 31. marts
Det andet eksemplar er efter to måneder aldrig nået frem til modtageren. Og nu fraflytter modtageren adressen - der blot var 2 kilometer væk fra min nuværende bopæl. Imponerende arbejde af PostNord.
Den gode nyhed er at jeg har fundet to nye, tomme hæfter i samme stil, så jeg vil lave et eksemplar i påsken og satse på at det kommer afsted!
2017 | 3. marts
For fulde kaniner er kommet til sverige:
2017 | 19. februar
Post Nord synes 12 dage var en ok forsendelsestid. Men nu har en modtager endelig lavet de første tilføjelser.

Et opslag delt af Louise (@louise_juhl) den

Et opslag delt af Louise (@louise_juhl) den

2017 | 6. februar
To eksemplarer er afsendt med et tilhørende, håndskrevet brev til den første modtager. Måske bliver brevene også videresendt til næste modtager, måske bliver de også modificeret?
2017 | 4. februar
For fulde kaniner er nu en realitet som værk i tre eksemplarer og som book-crossing eksperiment med læsere som forfattere. Jeg har skrevet (lidt sparsomt) om værket på weltscherz.dk