12 minutter før formørkelsen af Mette Norrie

12 MINUTTER FØR FORMØRKELSEN

“12 minutter før formørkelsen” er et hæfte med 14 værker, der består af tekst og tegning af Mette Norrie. Værkerne udstilles i fire uger i Møllegades Boghandel. Udgivelsen kunne læses på nettet og er trykt som en lille bog.

Mette Norrie: “12 minutter før formørkelsen”
Udgivelsen kommer i tre formater: Trykt bog med 12 tegninger med tekst. En digital udgave på www. Og en udstilling i Møllegades Boghandel i august og september 2013.
ISBN: 978-87-993626-5-3. Pris: 50 kr / 0 kr.

Udgivelsen er støttet af Statens Kunstråds Litteraturudvalg.

Køb

De 12 tegninger fra bogen blev udstillet i fuld størrelse i Møllegades Boghandel i august/ september 2013, hvor du stadig kan købe udgivelsen for 50 kr.
Værket kan også købes direkte via forlaget weltscherz.dk/bestil/

Omtale

Thor Penthin Grumløse på Kulturkapellet, 18.10.2013
– “Teksterne vokser i fantasi og bevidsthed, og det er en fornøjelse at læse en digtsamling, der vokser sig større end sig selv. Som debutant er Mette Norrie kommet rigtig godt ud af starthullerne med 12 minutter før formørkelsen.”

Video

Mette Norrie

Mette Norrie

Mette Norrie

f. 1984 i Nivå, er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi.
Ud over tekstbidrag til blandt andet Hvedekorn, Slagtryk, Errararea, så har Mette Norrie lavet tegninger til tekster af Rasmus Halling Nielsens “Amireka” og fået serier af tegninger udgivet i nationale og internationale magasiner.
Hjemmeside: http://www.mettenorrie.com/