jeg bliver hurtigt træt af at sidde her i hjørnet og føle ting forsvinde af Noa Kjærsgaard Hansen

JEG BLIVER HURTIGT TRÆT AF AT SIDDE HER I HJØRNET OG FØLE TING FORSVINDE

Weltscherz starter en ny udgivelsesserie af ebøger, som bliver en krydsning mellem ‘chapbooks’ og ’singler’. Første udgivelse er Noa Kjærsgaard Hansens ‘jeg bliver hurtigt træt af at sidde her i hjørnet og føle ting forsvinde’

Noa Kjærsgaard Hansen: “jeg bliver hurtigt træt af at sidde her i hjørnet og føle ting forsvinde”
Digtsamling på 28 digte (40 sider).
ISBN (ebog): 978-87-993626-7-7. Pris: 19 kr.
ISBN (print): 978-87-93135-11-6 (2. udgave, 2015). Pris: 80 kr.
w-PUB-001: Første i Weltscherz serie af ebøger

Køb

Køb bogen hos Arnold Busck eller find den via Bogpriser.dk for under 19 DKK

Anmeldelser/ omtale

Linda Framke på MetrOrd, 29.10.2013
– “Det poetisk hverdagsagtige kan være en farlig balancegang, men jeg synes, at Noa Kjærsgaard Hansen rammer den elegant, samtidig med at det aldrig bliver hverken kedeligt eller forudsigeligt.”

Om værket

“jeg bliver hurtigt træt af at sidde her i hjørnet og føle ting forsvinde” er et værk med 28 digte skrevet af Noa Kjærsgaard Hansen. Digtenes linjer er lange og sproget prosaisk. Teksterne tager udgangspunkt i hverdagssituationer og er domineret af et jeg, der forholder sig direkte og indirekte til en anden, til relationen med den anden, til virkeligheden og ikke-virkeligheden. I de konkrete hændelser er et element at følsomhed, et nøgternt blik og en stilhed.

Digtsamlingen udkom den 26. oktober 2013 og er den første i Weltscherz serie af ebøger (ePub) med ny digtning og kortprosa. Hent din læseprøve.

Video

Noa Kjærsgaard Hansen

Noa Kjærsgaard Hansen

Noa Kjærsgaaard Hansen

f. 1989 i Århus, har tidligere udgivet “Time to move” og “Stykker af Granit”. Noa har desuden været trykt i Tidsskriftet Slagtryk, La Granada og Have U Seen My Whale. Links til Noa: blog